A honlapunk 2012. elején megújult, minden friss tartalom az új oldalon érhető el a firesz.sk címen.
A 2012 előtti események mind ezen az oldalon láthatóak.

Énekeljetek új éneket az ÚRnak, énekelj az ÚRnak, te egész föld!

[Zsolt 96,1]

Imasarok

Minden hónap első vasárnapján 24 órás imalánc.

Minden vasárnap este 21 és 22 óra között országos imaközösség.

 

2011. december 4.

Sziasztok!

Utóbbi hetekben nagyon él bennem egy mondat, ami a Berekfürdőn megtartott lelkésztovábbképzésen hangzott el! Egyik előadásnál szólalt fel egy fiatal lelkipásztor, aki elmondta, hogy egy népes és élő gyülekezetben szolgálhat, ahol Ő előtte cca. 50 évig szolgált az elődje.
A "távozó" idős lelkész a következőképpen tanácsolta meg fiatal szolgatársát: Két dologra kell figyelned! Hirdesd a tiszta evangéliumot és szeresd a embereket!!!
Amennyiben elfogadjátok tőlem ezt az idézett mondatot mostani imaalkalmunk alapgondolataként, akkor szeretettel hívlak benneteket a soron következő imaláncba láncszemnek!

- Lelkészekért - Hogy legyünk vezetve a Szentlélek által! Hogy hirdessük a tiszta, kompromisszumok nélküli evangéliumot! Hogy az érintse és tanácsolja az embereket a mindennapi megtapasztalásaik terén! Hogy tudjuk gyűlölni a bűnt, de Isten szeretetéből merítve szeretni a bűnöst!

- Gondnokokért, presbiterekért, gyülekezeti elöljárókért - Hogy a Lélek által keressék az Ige igazságait, hogy aztán tudják mindezt hirdetni az emberek között! Hogy a szeretet ereje megtörje az életükben az évek, évtizedek óta tartó haragoskodást, nem megbocsájtást!

- Ifjúsági vezetőinkért - Hogy Isten áldása legyen Rajtuk! Hogy ifjaink tiszta, leleplező, irányt mutató tanításokat halljanak és, hogy mindezt a Lélek által el is tudják fogadni és meg is tudják élni!

- Minden testvérünkért, akik Isten szeretetének hatalma alatt élnek - Hogy ne félig-meddig szolgáljunk az Úrnak! Hogy Jézus Krisztus szabadító hatalma által tudjuk letenni rejtett dolgainkat! Hogy mindezek által felszabaduljunk a bűn megkötő hatalma alól és felszabadultan hirdessük a Szabadítót!

"Az Úr Jézus Krisztusnak kegyelme, és az Istennek szeretete, és a Szent Léleknek közössége mindnyájatokkal." 2Kor 13,13
Szeretettel: gyuri

Itt lehet feliratkozni:

1.Az IMAláncra itt lehet feliratkozni: http://www.doodle.com/z49fsmyurq77mrzu

2.kiválasztasz egy szabad időpontot, beikszeled s az oszlop elejére odaírod a neved

3. a "save"-re klikkelsz

4. felírod a noteszedbe, hogy mikorra vállaltál időpontot, beállítod a

mobilodat, hogy jelezzen, stb.

A tárhely támogatója a Webonic.hu