A honlapunk 2012. elején megújult, minden friss tartalom az új oldalon érhető el a firesz.sk címen.
A 2012 előtti események mind ezen az oldalon láthatóak.

Énekeljetek új éneket az ÚRnak, énekelj az ÚRnak, te egész föld!

[Zsolt 96,1]

Duna Mente

A Duna Mente munkacsoport fóruma.

 

Várjuk nagyon a részletesebb

Várjuk nagyon a részletesebb beszámolót a konfirmandus hétvégéről! A képek alapján sajnálhatják azok, akik mégsem mentek el... Áldott legyen az Úr - azokért is, akik mégis elmentek! Esetleg néhány résztvevő fiatal is idebátorkodik...? ...milyen esküvő ? :-)

hello-bello! CSak gondoltam

hello-bello! CSak gondoltam beköszönök és megosztom veletek, hogy nagyon áldott hétvégénk volt Alistálon! Kerestük a szabadságot a Szabadítót..."Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek!" Jn 8,36. Egy kis ízelítő:) Képekben is: http://picasaweb.google.com/104519623253085355504/FIRESZ7vegeAlistal?aut... Áldott napokat nektek, a firesz egyik vezetőjének esküvőjén hamarosan találkozunk- imázunk az ifjú párjelöltért!:)

Azok számára, akik nem

Azok számára, akik nem lehettek ott a sportnapon, de azok kedvéért is, akik ott voltak, de nem sok mindent tudtak kivenni a falravetített-rossz hangminőségű vetítésből, itt csatolom, hogy melyik filmnek a bemutatóját néztük, akiről meséltem nektek: http://www.youtube.com/watch?v=w1-2ryWtjDc Érdemes megnézni az egész filmet. Már múlik az izomláz! Pááá

Na... majd otthon megnézem

Na... majd otthon megnézem :)
Láttátok a fényképeket?? Milyen szuper pillanatképek vannak! :)))
És Krisztína... én továbbra is kiállok a véleményem mellett: szerintem naagyon jó az új frizid! A fényképeken olyan modelles, szinésznosen nézel ki. Szal nekem tetszik... Páá

sziasztok! milyen volt a

sziasztok!
milyen volt a szombat? jo. en monduj sokat bezselgettem , es a sport nálam az a seta volt...(-: de tenyleg jo lehetoseg volt uj embereket megismerni. Lukács kár, hogy nem voltál

Sziasztok! Hát én sajnos most

Sziasztok!
Hát én sajnos most nem tudtam ott lenni a találkozón, úgyhogy nagyon szépen kérek mindenkit, hogy meséljetek nekem. Képeket, videókat, hanganyagokat, beszámolókat, mindent nagyon várok. Előre is köszönöm. :) L.

Tjú, de milyen izomlázom

Tjú, de milyen izomlázom van... nem tudja valaki, hogy mitől lehet? (amúgy v-hogy akadozik most ez az üzenőfal, alig tudtam belépni...). Áldott hetet!

Hello Mindenki! Nagyon építő

Hello Mindenki!
Nagyon építő módon,csak beköszöntem:)
Jó volt Szentpéteren, köszönjük mindenkinek az ottlétet és a szolgálatot.:)

Sziasztok, szeretném hallani

Sziasztok, szeretném hallani a véleményeteket a szentpéteri ifitalálkozón megtartott 4 szemináriumról. Ki melyiken vett részt, és milyennek láttátok? Vagyis, hogy mi volt a kiinduló pont, és hova jutottatok? Nagyon érdekelne a véleményetek! Persze úgy az egész találkozóról is írhattok véleményt. Köszönet Anettnek és Lászlónak a beszámolóért! ... Ki hogyan készülődik a húsvéti ünnepekre? Netán valaki szamarat old :-) ? Kíváncsi vagyok, ki lesz az első bátor autor!

Sziasztok Duna menti

Sziasztok Duna menti testvérek!

Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon tetszik a 2010-es prospektus és persze a benne leírottak is :o)

Üdv (össég) mindenkinek!

Sziasztok! Tominak válaszolva

Sziasztok! Tominak válaszolva Mocsról is készülünk páran: Eszter, Andi, Kami, Zsuzsóka, Dávid, Zoli (ő egy új emberke, aki eddig még nem volt találkozón), s végül én is készülök. Lehetséges, hogy még csatlakozik hozzánk egy vagy két ember, de ez csak pénteken fog eldőlni. Mindenkinek áldott lelki felkészülést a találkozóra! Én személy szerint már nagyon várom, de gondolom ezzel nem csak én vagyok így! :)

Hello mindenkinek. Néha

Hello mindenkinek.

Néha eszembe jut, hogy ide is látogassak el néha. Na most van a néha.

Megéltünk (a létszám 6 majd 8 végül pedig 11 volt (ha Kinga csak egynek számít)) egy kellemes hosszúhétvégét Szlovákia leghidegebb falvában(Oravská Lesná). Ez volt a jegyeseknek és fiatal házasoknak szánt hitmélyítő hétvége. Sokat síeltünk és még talán ennél is többet beszélgettünk. A hangulat családias volt (minden este más pár főzött a reggelifelelős pedig a Süll család volt).

Mi Zsófival nagyon jól éreztük magunkat. Nekem a legjobban a személyes őszinteség tetszett. Szükségünk van a kötetlen beszélgetésekre és az alacsony létszám ezt most lehetővé tette.

Szóval igen jó ilyen alkalmakat megélni, remélem lesz folytatása.

Sziasztok!

Hogy milyen lesz a nagysallói

Hogy milyen lesz a nagysallói színdarab, az még a jövő titka, de az előadók teljes gőzzel azon vannak, hogy sokat mondó legyen. Igazából a téli tábor lelkes résztvevői azok :-) Apropos: Ki mindenki készül Nagysallóra? (erre most válaszolhatnátok, akik készültök!)

Sziasztok ! nagyon jó az

Sziasztok ! nagyon jó az oldal meg minden ,amit csináltok!!! egy kérdésem volna:a képeket csak én nem tudom leszedni,vagy nem is lehet? ´´mert ha élünk ,az ÚRnak élünk...´´róm 14,8... köszönöm !

végre rájöttem a

végre rájöttem a módjára..azért köszi mindent !

Milyen színdarab lesz a

Milyen színdarab lesz a nagysallói ifitalin? és kik játszanak benne? tudja valaki? :)

Szervusz Gyuri, mármint ki az

Szervusz Gyuri, mármint ki az előadó a "Hitmélyítő hétvége jegyeyeknek és fiatal házasoknak"? Hát nincs külső előadó. De sok külső anyag áll rendelkezésre, és ez alapján próbálunk majd haladni. Szerintem már csak az, hogy együtt lehetünk, nagyon áldott dolog lehet, megosztva véleményünket, tapasztalatainkat ... Jól van a kis Annácska? ... Amúgy még van 3 párnak hely az említett alkalomra, bár a jelentkezési határidő már lejárt ... Sok Áldást!

Jól hangzik ez a: Hitmélyítő

Jól hangzik ez a: Hitmélyítő napok jegyeseknek és fiatal házasoknak dolog! Ki tartja?

Síelünk az

Síelünk az osztállyal...Biztosan az is jó lesz....Ti meg figyeljetek oda az előadásokon, hogy majd elmondhassátok, hogy hogyan is kell gazdálkodni :)

Ki mindenkivel találkozunk

Ki mindenkivel találkozunk Jókán a hétvégén? Moncsi, hallom, nem jöttök :-( síeltek? vagy tanultok? ezt is, azt is kell ... na, akkor mi meg megyünk, beosztjuk az időnke, pénzünket, ... :-)

Mindenkinek nagyon jó téli

Mindenkinek nagyon jó téli hétvégét! Legyen áldott ez az alkalom!

én is hasonlókat kívánok

én is hasonlókat kívánok 2010-re :)

Mindenkinek nagyon boldog,

Mindenkinek nagyon boldog, békés, (szeretetben) gazdag új évet kívánok!!!

Mondjuk en megkaptam oket

Mondjuk en megkaptam oket egybol....:D

Sziasztok, ki szeretné

Sziasztok, ki szeretné megkapni a találkozón prezentált bibliatanulmáynozós anyagot? (ugyanis Laci elvesztette a felírtak e-mail címek papírját ...). Lukács, Köszi a képeket! No és Abigél, a prezentációs "faliujság" pedig szenzációs lett! Amúgy akinek tetszett a saxofonozás, az elkérheti tőlem a CD-t ... Áldott Ádventet!

Szervusz Tamás! Hogyha

Szervusz Tamás! Hogyha lehetséges, akkor én szeretném megkapni. Előre is köszönöm. Minden jót.

http://www.youtube.com/watch?

http://www.youtube.com/watch?v=TEUXoz8kvCw

Nézzétek mög!(csak most tudtam feltenni:S)

Boldog névnapot Lukács!Most

Boldog névnapot Lukács!Most megy éppen a Golgota dicsőítés(az Úr dicsőítése),
A Pintér Béla Vezeti.Remélem nem csak én hallgatom. www.radio.golgota.hu
ÁB!

Köszönöm szépen Gábor!!

Köszönöm szépen Gábor!!

sziasztok:)..hat nekem is

sziasztok:)..hat nekem is nagyon tetszetta hetvege,hogy mar en is ugymond ien munkatars lehetek:)....kb. 2eve meg azt sem tudtam majdnem,mi az a firesz most meg mar:)...hat nagyon nagy hala az Urnak:)
es mar varom a jovo hetveget,az ifitalalkozot:)....:)

nagyon jók lettek az alistáli

nagyon jók lettek az alistáli hétvége képei, köszi Lukács

Tudod Dávid lassan már oda

Tudod Dávid lassan már oda jutunk, hogy ezt nem nekem kell megköszönni, mert én csak a gépet viszem... A fényképezést pedig már 1-2 önkéntes vállalja magára:) Na csak ennyit akartam.

Hi fellows! Minden nap más

Hi fellows! Minden nap más ige a honlap tetején, sok új tartalom a FIX oldalakon! Feltöltve a Központok főmenü, és lassan, de biztosan alakul a FIRESZ főmenü tartalma is! Jó böngészést!

Jé, el is felejtettem, hogy

Jé, el is felejtettem, hogy ide is írhatok.
Én is nagyon jól éreztem magam, bár kicsit lefárasztott a sok technikai megbeszélés, nah meg az éjszakaázás, ami azóta is töretlenül a sorsom, ha minden igaz csütörtökre virradóra kialszom magam:)
hétégén viszont megyek egy ifjúsági konferenciára Fehérvárra, az imádság lesza téma, remélem jó lesz.
Én is kitartást kívánok a hétköznapokhoz mindenkinek!!

Nagyon jó volt a munkatársi

Nagyon jó volt a munkatársi és imasátras hétvége! :) olyan fura volt ma suliba jönni.

Az ám:)

Az ám:)

Én is nagyon örültem, nagyon

Én is nagyon örültem, nagyon sok mindent győztünk, hála az Úrnak. Úgy gondolom, ez egy kemény hétvége volt, elcsendesedve sok odafigyeléssel, ötletkereséssel ... reméljük, az Úr megáldja szorgalmunkat. Várjuk Julitól a jegyzeteit (hálás köszönet, hogy amíg mindenki hangosan gondolkodott, addig Juli pötyögtetett), Lukácstól a képeket, és a beszámolót is v-kitől. Örültem, hogy vasárnap bizonysággal szolgáltatok az istentiszteleten, bár nem lehettünk ott. Remélem, mindenki meg tudott erősödni az Úrban, le tudta tenni terheit, bűneit, és felfedezhette magában Isten kegyelmét, és hogy új erővel nekifeszülve ki-ki készülődhet a vállalt feladatokra! Én úgy érzem, hogy nekem ez megadatott. Kívánom, hogy az az erő, mely megadatott a közösségben, maradjon mindenkivel akkor is, amikor a hétköznapokon egyedül lesztek! Ha viszont keresitek a lelki közösséget, bizonyára könnyeben fog menni. Hajrá gimi-ifi! (no, csak én is szerettem volna csatlakozni Erzsébet rövid hozzászólásához :-) Áldjon Titeket az "alakulat" Ura! PEACE!

Sziasztok! Nekem is nagyon

Sziasztok!
Nekem is nagyon sokat adott a hétvége. Főleg, amikor bementem az imaszobába (köszi Tomi!!), és el tudtam gondolkozni magamon, az életemen, hogy mennyi mindent rosszul csináltam eddig. És hiszem, hogy ott valamit le tudtam tenni, és hogy valami más pedig elkezdődött bennem. Ezen kívül nagyon sokat számítanak nekem a beszélgetések, amiket folytattunk/tam. Röviden, dióhéjban ennyi.
ui: a képekkel pedig sietni fogok, hogy azok is átélhessenek belőle valamit, akik nem lehettek jelen.
Az Úr áldjon benneteket.

Gábor, mi lesz a csütörtöki

Gábor, mi lesz a csütörtöki gimi-ifi témátok? Csak érdeklődni szeretnék... ja, és meg kellene beszélni a túrát, ki mit vállal, úgy mint a mostanin is sokan sokmindent vállaltak, és akkor lett olyan, amilyen! Ne legyen 1 ember mindennel leterhelve. Várom a javaslatokat!!!

sSzerintem is naggyon jó volt

sSzerintem is naggyon jó volt a találkozó, a párviadalról meg annyit, hogy bár eleinte kicsit "döcögött" a beszélgetés, de a végére jókis beszélgetés lett belőle:)

Hello!Hálát adhatunk a mai

Hello!Hálát adhatunk a mai taliért!:D Él az Úr!

Hát a mai találkozó tényleg

Hát a mai találkozó tényleg nagyon áldott volt! Örülök, hogy veletek tölthettem ezt a napot. Hála az Úrnak! :)

Már találhatóak képek a

Már találhatóak képek a krónikában az alkalomról!!! Jó nézegetést!

Lukács, köszi a képeket. Jaj,

Lukács, köszi a képeket. Jaj, nekem ilyen rövid lett a hajam? Azt szeretném kérdezni, hogy ki hogyan értékeli a "párviadalt", mármint tudom, hogy az eléggé privát dolog, de éppen ezért érdekel az, hogy tudtatok e igy rögtönözve őszinték lenni egymással? Írjátok meg, hogy legyen e szerintetek máskoris ilyen párviadal! Örültem Nektek, hogy együtt lehettünk, és bocsi azoktól, akiknek nehezükre esett mozogni az éneklés közben :-)

Hello! A tradícionális

Hello!

A tradícionális énekek kedvelőinek, hadd tegyek egy ajánlatot:D(Hit Hangjai,fekete énekes könyv):
www.groveshark.com ha felmentek az oldalra ott a legközepén van egy nagy mező ahova írjátok be a következőt:Chris Rice- Living room session(az első 7 ez az album aztán keverve van a többi)Lejátszani:Ráhúzos az egeret és rákattintasz a jobb szélső kis "play" gombra.Van egy opció, hogy lejátszó listát csinálhatsz, akkor meg a jobbszélső melletti kis gombot nyomd meg:).

Aki a leírást nem értette, a holnapi ifitalin kérdezhet:D.
Ez a szívem csücske:):www.groveshark.com utána írd be, hogy:Chris Rice-The Church's One Foundation aki kitalálja melyik énekeskönyvi ének az jó Kálvinista :D:D:D:D

Ja és see you tomorow!!!:DG

Kössz!Tesó:)

Kössz!Tesó:)

akarom mondani TESÓHOZ:)

akarom mondani TESÓHOZ:)

Igen, csatlakozom a tsóhoz,

Igen, csatlakozom a tsóhoz, gyertek evangélizációra, és találkozóra is!!!!!!
Hajrá GIMIIFI:)
Áldás Békesség mindenkinek:):)

Hello! Két dologról

Hello!

Két dologról megfeledkeztem:SAz egyik, hogy akár már most is lehet embereket toborozni Marcelházára ahol Szept.28 és okt. 3-a között Evangelizációs esték lesznek 18:00 órai kezdettel.Gyertök!!!:DA másik,hogy Komáromban ha esetleg még nem láttátok van egy"MISSZIÓS BUSZ" a vásárcsarnok parkolójában.Sztem érdekes lehet nézzétek meg és hívjatok el másokat is.Ha jól tudom Csütörtökön Marcelházára gurul át:D Az alkalmat akár áron is! :D engabor=Édes Gábor

Hello! Kössz a választ!:DÉn

Hello!

Kössz a választ!:DÉn mindenképpen busszal készülök(ha megérjük):).
Ja és hívom azokat akik csütörtökön 14:45és 16:30 között Komáromban tartózkodnak,mert megkezdődik a GimiIfi.Most még a 3.emeleten jobbra az első ajtó(sexto).És előreláthatólag november vége december eleje tájékán a 2. emeleten az Aulában leszünk:D
Aki nem tud jönni az imáiban gondolhat az alkalmunkra:D

ÁB(:

A tárhely támogatója a Webonic.hu